Solceller

Solceller för alla behov

Från att ha varit en marginell företeelse ökar mängden installerad soleffekt kraftigt. Under 2016 växte marknaden med nästan 70 % och farten ökar hela tiden. Känslan av att kunna producera sin egen elektricitet är för många väldigt kittlande, men det är även en bra investering med en beräknad årlig avkastning på 10 % och uppåt, beroende på elpriset.

Dessutom är det miljömässigt väldigt rätt – man minskar sitt beroende av icke-förnyelsebara energislag och när väl investeringen är gjord så är din energi gratis under minst 30 år.

Solcellspaket

Vi ombesörjer försäljning och nyckelfärdig installation av Solid PRO serien som förmodligen är marknadens bästa solceller när det gäller säkerhet och hållbarhet. Solpanelerna omfattas av 30 års produktgaranti och 30 år prestandagaranti på 90% effektivitet. Vi levererar och monterar både integrerade och utanpåliggande solcellsanläggningar. 

Solceller – prestanda

LUXOR finns tillgänglig i 400-450 W och uppgraderas konternuerligt. Ett tjockare härdat glas (3 mm härdat + 3 mm float) och ramlös montering säkerställer extremt belastningsmotstånd upp till 8000 Pascal.

Tack vare glaskonstruktionen har panelen brandklass A, vilket gör den till en av marknadens säkraste moduler. LUXOR är också det bästa valet mot skydd mot svåra miljöer såsom

  • Kustnära boende med mycket salt i luften
  • Ammoniak
  • Damm och Sand

Du  kan läsa mer om paneler, stysystem, växelriktare, optimerare, laddstolpar för elbilen och allt annat som rör solcellsanläggningar på vår partners hemsida Penthon >>.