Takläggning

Vi tar fram det rätta taket för just dig och din fastighet. För att du ska känna dig extra trygg har vi i år valt att certifiera oss för Moniers taksystem, vilket förlänger dina garantier och våra byggstandardskrav. Tillsammans med Monier erbjuder vi ett världsledande sortiment av takpannor, betongpannor och taksystem. Hör av dig så berättar vi mer om vårens specialkampanj för villatak.


För att få ett bra slutresultat är det viktigt att inte bara titta på ytan utan även önskemål om funktionalitet för en tillfredställande slutlösning gällande ventilation, isolering och uppvärmning. Ventilationen kan behöva anpassas vid förändringar av husets karaktär. Välkommen till oss på Tm-bygg.

 

Altaner och uterum

Med rätt touch kan din altan förändra hela husets karaktär till det bättre. Som en integrerad del av huset upplevs uteplatsen som en naturlig mötesplats att koppla av på. Vi tillsammans med Derome trä hjälper dig med form, modell och materialval. Hör av dig om vårens kampanjer vi tagit fram tillsammans med Derome. Välkommen till oss på Tm-bygg.

 

Kontakta Magnus Persson direkt på 0735-762536 eller magnus@tmbygg.com