Bygg- & anläggning

En komplett leverantör.

Vi på TM Bygg erbjuder kompletta tjänster inom hantverk och snickeri. Vi har sedan 2006 utfört hundratals renoveringar och byggen mestadels i Halland och Västra Götaland. Lång erfarenhet och många referenser gör oss till ett säkert och tillförlitligt företag att anlita.

Varför välja TM bygg.

Att välja rätt byggföretag med erfarna snickare kan vara svårt. Det finns många byggföretag att välja bland och kompetensen skiljer sig. För att göra det enkelt för dig kan vi på TM Bygg ta över ansvaret från idé till färdigställande. Vi vet vad som gäller inom branschen, både när det kommer till materialval och till säkerhetsföreskrifter. Med andra ord lämnar du över dina behov i trygga händer så att det blir precis som du önskar.

Våra kunniga medarbetare är vår främsta tillgång och som företag värnar vi om både säkerhet och en trevlig arbetsmiljö. Om du anlitar oss får du inte bara en helhetslösning, utan även en byggpartner som fokuserar på högsta kvalitet i alla led.

Vi på TM Bygg kan erbjuda det mesta inom bygg och renovering. Våra medarbetare är experter inom sina respektive områden och tillför en spetskompetens som kommer väl till pass i våra olika projekt. Vi levererar både mindre och större byggtjänster och garanterar ett slutresultat med hög kvalitet samt en rak och öppen kunddialog igenom hela processen.

En stor fördel med att anlita oss som kan totalentreprenad är att ni slipper ha kontakt med flera olika byggpartners.

Vi utför  de flesta typer av markarbeten. Dränering, platta på mark och husgrunder i olika storlekar och dimensioner till allt ifrån attefallshus, garage, sommarstugor, villor och större fastigheter.

Funderar ni på att bygga eller se över er trädgård. Kanske en ny uppfart, en mur, trappa, gång, uteplats, orangeri eller växthus. Vi finns här med rätt personal för planering, projektering och utförande. För att förverkliga era projekt har vi självklart effektiva och miljövänliga maskiner, rätt maskin för rätt ändamål.

Lika självklart som att husets tak är tätt mot regn, skall den energi som regnar ner över oss från solen utnyttjas. Vi har bra lösningar på solceller som vi både säljer och monterar.

Vi kan även tillsammans med våra samarbetspartners leverera nya värmesystem. Oljepannor med tillhörande tank eller andra typer av uttjänta värmekällor demonterar vi och forslar sedan bort till återvinning.

Vi på TM Bygg kan erbjuda det mesta inom bygg och renovering. Lång erfarenhet och många referenser gör oss till ett säkert och tillförlitligt företag att anlita.

Vi arbetar med ett flertal husleverantörer och har ett tätt samarbete med XL-Prefab som levererar husen i lösvirke. Det innebär att vi bygger alla våra hus på plats på kundens tomt, en bräda i taget. Detta gör att du som kund till Fiskarhedenvillan kan vara med och påverka hur ditt hus ska se ut i en väldigt hög utsträckning. Vi väljer att kalla vår flexibilitet för frihet, en frihet som för dig som kund innebär att du själv får välja.

Behöver du riva en vägg? Är det dags att kasta ut det gamla för att öppna upp för det nya? Tänk på ryggen och låt oss sköta jobbet. Vi sanerar och demonterar även oljetankar samt kombipannor och tar hand om skrotet och återvinner oljerester.

Vi utför även asbestsanering och sanering av andra miljö- och hälsofarliga material. Självklart följer vi alla riktlinjer och använder rekommenderad utrustning och skydd. Miljöfarligt avfall packas och försluts och omhändertas enligt gällande lagar och föreskrifter.